Panevėžiečiai namuose 1:3 (0:2) neatsilaikė prieš šalies čempionę Marijampolės „Sūduvą“, kuri į visus klausimus atsakė per pirmą kėlinį.

Jau 9 minutę po gražios kombinacijos ir Vaido Slavicko perdavimo tiksliai iš 15 metrų atstumo smūgiavo austras Danielis Offenbacheris, o 36 min. technišku šūviu vienu lietimu pasižymėjo kroatas Josipas Tadičius.

Pačioje antro kėlinio pradžioje, 52 min., kamuolys trečią kartą suspurdėjo šeimininkų vartų tinkle po puolėjo Eligijaus Jankausko reido.

Nuotaiką savo žiūrovams panevėžiečiai kiek pataisė tik 78 min., kai galva po kampinio rezultatą sušvelnino gynėjas Justinas Januševskis.

Visas trejas rungtynes kol kas laimėjusi „Sūduva“ su 9 taškais tvirtai pirmauja A lygoje, o triskart iš eilės suklupęs „Panevėžys“ rikiuojasi pats paskutinis, šeštas.

Sekmadienį 17 val. LFF aikštėje susitiks Vilniaus „Riteriai“ ir Gargždų „Banga“.

Šį mačą tiesiogiai rodys „Delfi TV“ ir portalas Delfi.

A lygos turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)