Italijos čempionai UEFA Čempionų lygos aštuntfinalį pradėjo pralaimėjimu „Porto“ 1:2.

Andrea Pirlo auklėtiniai praleido po įvartį pirmomis abiejų kėlinių minutėmis ir būtų dar smarkiau komplikavę savo galimybes, jei nei tikslus atsakomasis Federico Chiesos smūgis 82-ą min.

Pačioje rungtynių pabaigoje svečiai dar spaudė arbitrą iš Ispanijos Carlosą del Cerro Grande skirti 11 m baudinį už tariamą gynėjo Zaidu Sanusi pražangą prieš C. Ronaldo „Porto“ baudos aikštelėje.


Ir nors VAR patvirtino, kad pusiausvyrą šiame epizode prarado pats puolėjas, „Juventus“ žvaigždė reagavo itin audringai.

Nesulaukęs teisėjo mosto į 11 m žymą, C. Ronaldo krito ant kelių ir trenkė rankomis į veją, tuo metu greta buvęs Z. Sanusi pasilenkęs prie portugalo ironiškai paplojo, taip apeliuodamas į galimą varžovo vaidybą.

Toks Nigerijos žaidėjo elgesys dar labiau išprovokavo C. Ronaldo, kuris po netrukus sekusio finalinio švilpuko piktai gestikuliuodamas šaukė ant oponento ir reikalavo satisfakcijos.

Išvesti penkiskart geriausią planetos futbolininką iš kantrybės galėjo ir prastas jo paties pasirodymas „Dragao“ stadione.

Socialiniuose tinkluose pašiepiami nesėkmingi portugalo epizodai: verždamasis aikštės kraštu jis įsirėžė į komandos draugą Alexą Sandro, atsidengęs varžovų baudos aikštelėje nepataikė į kamuolį, prarado jį bandydamas prasibrauti pro du priešininkus firminiais klaidinančiais judesiais.


Autoritetingas Italijos dienraštis „Gazzetta dello Sport“ komandos puolimo lyderio žaidimą įvertino vos 4,5 balo – mažiau (4 balus) užsitarnavo tik pirmąjį įvartį į savo vartus absurdiškai „atsivežęs“ Rodrigo Bentancuras.

„Porto“ gretose trečiadienį pasižymėjo puolėjai Mehdi Taremi ir Moussa Marega. Atsakomasis mačas Turine laukia kovo 9 d.


Galima pridurti, jog vienodai nevykęs šią savaitę buvo ir amžinojo C. Ronaldo konkurento Lionelio Messi pasirodymas prieš „Paris Saint-Germain“.

„Barcelona“ ekipos įžymybė realizavo 11 m baudinį, tačiau didžiąją mačo dalį tik abejingai stebėjo, kaip jo komandos draugai pralaimi kovą aikštės viduryje, pasibaigusią svečių iš Prancūzijos pergale 4:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)