Londono „Chelsea“ kapitonas Johnas Terry „Instagram“ paskyroje apgailestavo, kad serbas palieka Angliją.

„Esu labai nusivylęs dėl Branislavo išėjimu iš „Chelsea“. Talentingas futbolininkas visus šiuos metus išsiskyrė kietu charakteriu ir turėjo svarų žodį komandos drabužinėje. Sėkmės, drauge. Su „Chelsea“ laimėjai viską, ką įmanoma ir esi tikra klubo legenda“, – rašė jis.

2016-2017 metų sezonę B. Ivanovičius sužaidė 13 rungtynių Anglijos čempionate. transfermarkt.de duomenimis serbo vertė šiuo metu 10 mln. eurų.

32 metų „Zenit“ naujokas pareiškė, kad ilgai nesvarstęs priėmė Sankt Peterburgo klubo pasiūlymą.

„Esu labai patenkintas, kad perėjau į tokį klubą ir tikiuosi, kad kartu daug laimėsime, – komentavo B. Ivanovičius. – Jei atvirai, daug nesvarsčiau. Labai norėjau grįžti į Rusiją. Jaučiu didelę motyvaciją ir norą tęsti savo karjerą aukštame lygyje. Viskas susiklostė sėkmingai“.

Jis pabrėžė, kad svarbiausia jam – išeiti į aikštę: „Vienodai gerai jaučiuosi tiek centre, tiek dešinėje. Žinoma, tai spręs treneris. Turiu priprasti prie komandos ir fiziškai pasirengti oficialioms rungtynėms. Apie numerį ant marškinėlių dar negalvojau – tai šiuo metu ne svarbiausias dalykas.“

„Chelsea“ marškinėlius serbas vilkėjo nuo 2008 metų. Už mėlynuosius jis sužaidė 261 rungtynes ir pelnė 22 įvarčius.

Branislav Ivanovic is officially a Zenit player, but leaves England a Chelsea legend #CFC pic.twitter.com/MWFpmRK0vi

— Bleacher Report UK (@br_uk) February 1, 2017

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)