60-metis portugalas įsiuto per antradienio mačą, kurį „Roma“ išvykoje 1:2 pralaimėjo Italijos čempionato autsaiderei „Cremonese“.

Raudona kortelė J. Mourinho buvo parodyta vos prasidėjus antram kėliniui. Pats treneris teigė, kad jį išprovokavo rezervinis arbitras.

„Esu emocingas, bet ne beprotis. Pirmą kartą karjeroje teisėjas su manimi bendravo tokia nepateisinama maniera. Jeigu jau taip sureagavau, vadinasi, tam buvo priežastis. Dabar bandysiu aiškintis, ar galima tikėtis drausminių priemonių šio teisėjo atžvilgiu. Deja, jam nepakanka sąžinės, kad pakartotų tai, ką sakė man į akis, kaip elgėsi su manimi. Bet gal tai buvo kur nors įrašyta“, – komentavo Amžinojo miesto klubo vairininkas.

Jis prisipažino po rungtynių lankęsis teisėjų rūbinėje, nors to daryti neturėjo teisės. J. Mourinho žodžiais, rezervinis arbitras buvo prašomas pakartoti, ką sakė treneriui dvikovos metu, bet „staiga praradęs atmintį“.

„Serie A“ dėl nederamo elgesio nubaudė J. Mourinho dvejų rungtynių diskvalifikacija ir 10 tūkst. eurų pinigine bauda.

„Cremonese“ pirmavo prieš „Roma“ po Franko Tsadjouto įvarčio pirmame kėlinyje, ir nors jau pašalinus J. Mourinho svečiai buvo išlyginę santykį, kai pasižymėjo Leonardo Spinazzola, lemiamas buvo Danielio Ciofani smūgis nuo 11 m žymos 83-ią min.

Jis leido „Cremonese“ nutraukti visos Italijos mastu rekordinę 30 nelaimėtų rungtynių seriją ir pabėgti iš paskutinės vietos. Tiesa, netoli – 12 taškų turintis Kremonos klubas aplenkė tik tašku mažiau surinkusią Genujos „Sampdoria“.

„Roma“ (44 tšk.) laikosi penktoje vietoje, o pirmauja sparčiai link „scudetto“ artėjantis „Napoli“ (65 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją