Lenkijos vicečempionus treniruos 44-ejų bulgaras Iwajlo Petew.

Remiantis sb.by portalu, 38-erių baltarusis A. Baga atsidūrė stratego ieškančio Marijampolės „Sūduvos“ klubo akiratyje. Be to, trenerio paslaugomis domisi Azerbaidžano „Nefči“ bei du Saudo Arabijos klubai („Al-Raed“ ir „Al-Taawoun“).

Kiek anksčiau pats strategas yra užsiminęs, kad turi tris realius darbo pasiūlymus, vienas jų – iš Baltijos šalių klubo. Futbolo specialistas Baltarusijos žiniasklaidai prisipažino, kad „sulaukė ir kelių skambučių iš Kazachstano“, tačiau jokio konkretaus susitarimo nėra.

A. Baga išgarsėjo 2019-ųjų pradžioje, kai su BATE klubu pirmose Europos lygos šešioliktfinalio rungtynėse namie 1:0 pranoko Londono „Arsenal“ ekipą.

Tuomet pasibaigus spaudos konferencijai, anot Baltarusijos sporto naujienų portalo pressball.by, išeidamas iš patalpos strategas prisipažino: ši pergalė – geriau nei seksas.

BATE klubui A. Baga vadovavo nuo 2018-ųjų vasaros, 2018 m. lapkritį tapo Baltarusijos čempionu.

Praėjusiame sezone čempione tapo Bresto „Dinamo“, o BATE finišavo antra. Sutartis su strategu galiojo iki sezono pabaigos.

„Sūduva“ be stratego liko prieš didžiąsias metų šventes, Marijampolės komandą nuo 2016-ųjų rugsėjo treniravęs Vladimiras Čeburinas nusprendė nepratęsti sutarties su Lietuvos čempionais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)