Gegužės 23-ą dieną Šiaulių miesto stadione žalgiriečiai rezultatu 2:0 nugalėjo Klaipėdos „Atlantą“ ir iškovojo rekordinį ketvirtą LFF taurės titulą iš eilės.

Gausiais aplodismentais Vilniaus miesto savivaldybėje sutikta žalgiriečių vadovė Vilma Venslovaitienė džiaugėsi šia pergale ir suteikta garbe atstovauti ne tik legendiniam „Žalgirio“ klubui, bet ir Vilniaus miestui.

„Džiaugiamės, kad mūsų komanda paliko naują įrašą Lietuvos futbolo istorijoje. Nuo 2010 metų, kai Vilniaus miesto savivaldybė tapo mūsų klubo dalininke, iškovojome net keturis LFF taurės trofėjus. To nepavyko pasiekti nė vienam šalies klubui.

Taip pat tai buvo devintas kartas, kai „Žalgiris“ triumfavo taurės turnyre. Mes ir toliau stengsimės savo laimėjimais garsinti Vilniaus miestą ir Lietuvą tiek Lietuvos čempionatuose, tiek UEFA Čempionų lygoje“, - į savivaldybės narius kreipėsi „Žalgirio“ komandos vadovė V. Venslovaitienė.

Istorinė „Žalgiriui“ LFF taurė buvo įteikta Vilniaus miesto merui Remigijui Šimašiui, o sostinės savivaldybėje ji bus saugoma iki kito šio turnyro finalo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)