Mūsų šalies futbolininkai penktadienį nugalėjo Latviją, o pralaimėjusi Bosnijai ir Hercegovinai išsaugojo ketvirtą vietą grupėje.

„Dėkoju savo vyrams, bet šiandien atakuoti bosnių dar nesame pasiruošę. Pasirinkome planą gintis, o rungtynes laimi stipriausias - šį sykį viską lėmė vienas įvartis,- sakė I. Pankratjevas. - Nepaisant to, kad pralaimėjome, esu patenkintas futbolininkais“.

Ir tęsė: „Apskritai visame cikle sunkiausia buvo žaisti su Bosnija ir Hercegovina, kuri pelnytai pateko į pasaulio čempionatą. Minimalius tikslus pasiekėme - aplenkėme Latviją“.

Dėl savo ateities likti trenerio poste I. Pankratjevas, spaudos konferencijos metu ne kartą peradresavęs jam užduotus klausimus žurnalistams, kalbėjo atsargiai: „Aš buvau paskirtas dvejoms rungtynėms, o galimybių pasirašyti sutartį turi visi treneriai. Po šių mačų esame pavargę tiek mes, treneriai, tiek žaidėjai“.

Paklaustas, ar rinktinėje mato aiškų branduolį ateičiai, strategas teigė: „Sunku pasakyti, nes kiekvienas treneris futbolininkus renkasi pagal savo požiūrį“.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)