„Manchester City“ futbolininkai namuose 2:0 (2:0) pranoko Menchengladbacho „Borussia“ ekipą iš Vokietijos, kurią tokiu pačiu rezultatu buvo įveikę ir pirmajame mače.

Įvarčius pelnė Kevinas De Bruyne (12 min.) ir Ilkay'us Gundoganas (18 min.).

Tuo metu „Real” savoje aikštėje 3:1 (1:0) pranoko Bergamo „Atalanta” ekipą, kurią pirmose rungtynėse Italijoje įveikė 1:0.

Madride įvarčiais tarp šeimininkų pasižymėjo Karimas Benzema (34 min.), Sergio Ramosas (60 min., iš 11 m) ir Marco Asensio (85 min.), „Atalanta” gretose paguodos įvartį 83 min. įmušė Luisas Murielis.

Trečiadienį, kovo 17-ąją bus sužaistos paskutinės dvejos aštuntfinalio etapo rungtynės. Miuncheno „Bayern“ žais su Romos „Lazio“ (I rungtynės – 4-1), o Londono „Chelsea” – su Madrido „Atletivo” (I – 1-0).

Primename, kad praėjusią savaitę bilietus į ketvirtfinalį jau užsitikrino „Porto“ (Portugalija), „Liverpool“ (Anglija), „Paris Saint Germain“ (Prancūzija) ir Dortmundo „Borussia“ (Vokietija) komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)