„Jausmas sugrįžus – išties puikus. Pažįstu daugumą žaidėjų, trenerių. Klimatas išlikęs toks pats geras, tad čia dirbti yra vienas malonumas. Šiuo metu vyksta intensyvus pasiruošimas sezonui, stovykloje Kipre išliejome daug prakaito, sužaidėme penkerias draugiškas rungtynes“, – alyga.lt kalbėjo D. Kazlauskas.

Iš Klaipėdos į Lenkiją po puikaus sezono Lietuvoje prieš metus persikėlęs saugas Gdansko „Lechia“ klube neįsitvirtino ir gimtinėje sieks susigrąžinti tikėjimą savimi.

„Noriu sau įrodyti, kad galiu žaisti aukštesniame lygyje, taip pat noriu susigrąžinti pasitikėjimą savo jėgomis. Į „Atlantą“ sugrįžti norėjau pats, o ir klubas išreiškė norą mane vėl matyti savo gretose“, – tęsė žaidėjas.

Prisimindamas laikotarpį Lenkijoje D. Kazlauskas sakė: „Nežinau kodėl, bet treneris man nesuteikė šanso sužaisti pilnų rungtynių. Tikrai stengdavausi per treniruotes ir, kai atrodė, kad pasiekiau gerą sportinę formą, ir toliau sėdėjau ant suolo. Visada žaisdavo vietinis žaidėjas.“

Prieš artėjantį sezoną saugas neslepia optimizmo ir neabejoja, kad „Atlantas“ gali pasiekti puikių rezultatų.

„Nors man iki optimalios sportinės formos dar toli, bet sezonui prasidėjus viskas stos į savo vietas. Mūsų rezultatai draugiškose rungtynėse visai neblogi, tai nuteikia gerai. Esame teisingame kelyje“, – tęsė jis.

Buvęs „Atlanto“ lyderis, ne kartą vilkėjęs nacionalinės rinktinės marškinėlius, tikina nekantriai laukiantis naujojo A lygos sezono starto ir džiaugiasi ištrūkęs iš Gdansko „Lechia“ klubo.

„Esu labai laimingas, esu išsiilgęs futbolo ir trokštu žaisti. Tikiuosi gero sezono tiek asmeniškai, tiek visai komandai. Turime užimti aukštą vietą ir toli nužygiuoti UEFA Europos lygoje. Tačiau geriau mažiau kalbėti ir savo veiksmais aikštėje visa tai įrodyti. Manau, kad pagrindiniai konkurentai nesikeis – „Sūduva“, „Trakai“ ir „Žalgiris“.