„Pernai prie mūsų prisijungė Bergamo „Atalanta“ ir „Brescia“. Jos atvyks ir šiemet. Tačiau nesinori stovėti vietoje, todėl dėjome visas pastangas, kad pritrauktumėm dar nors vieną garsų klubą. Pavyko susitarti su „Juventus“, dėl to esame labai laimingi“, – sakė pagrindinis turnyro organizatorius Dainius Gudaitis.

Per turnyro penkerių metų istoriją, jame dalyvavo tokie klubai, kaip Maskvos CSKA (Rusija), Kijevo „Dinamo“ (Ukraina), Borisovo BATE (Baltarusija), Barselonos futbolo akademija (Ispanija), „Hammarby“ (Švedija), „Bath“ (Anglija) ir kiti.

„Visada džiaugiamės, kad pavyksta plėsti geografiją. Pavyzdžiui, pernai dalyvavo komandos iš trylikos šalių, tačiau jau dabar aišku, kad šiemet tas skaičius bus dar didesnis. Jau susitarėme su Suomijos NJS ekipa, kuri bus naujokė mūsų turnyre“, – dėstė D. Gudaitis.

„Ateitis CUP 2015“ turnyrai startuos spalio 13 dieną ir tęsis septynis savaitgalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)