„Corazon Classic Match“ rungtynėse „Real“ legendos aikštėje susikovė su buvusiais „AS Roma“ futbolininkais ir įveikė italus 4:0. Ronaldo į aikštelę išbėgo starto sudėtyje ir žaidė 33 minutes, per kurias, nepaisant prastos fizinės formos, pademonstravo keletą kadaise jį garsinusių triukų su kamuoliu.

Visgi mačą stebėję ispanų žurnalistai pastebi, kad tokio didelio antsvorio ir atsikišusio pilvuko Ronaldo dar neturėjo, o kiekvienas kiek aktyvesnis judesys aikštelėje puolėjui kainavo labai daug jėgų.

Nors pasižymėti Ronaldo šiose rungtynėse nepavyko, brazilo stotas tapo vienu iš labiausiai aptarinėjamų mačo niuansų.

Rungtynėse įvarčius „Real“ klubui pelnė kitos klubo legendos – du kartus pasižymėjo Fernando Morientesas, kartą – Luisas Figo. Dar vieną įvartį įmušė Edwinas Congo. Aikšėje pasirodė daug „Real“ įžymybių, tarp kurių buvo ir legendiniai Raulis bei Roberto Carlosas.

Mačą Madride stebėjo net 67 tūkstančiai žiūrovų. Kiekvieną Ronaldo prisilietimą prie kamuolio publika palydėjo audringomis ovacijomis. Nieko keisto – nors brazilas šiuo metu nė iš tolo neprimena buvusio profesionalaus sportininko, jo įspūdingų karjeros metų „Real“ gretose Madridas nepamiršta.

Per savo karjerą „Real“ Ronaldo sužaidė 177 rungtynes, pelnė 104 įvarčius, du kartus tapo Ispanijos čempionu.

Nors karjeros metu Ronaldo persekiojo traumos, tris kartus brazilas buvo išrinktas FIFA geriausiu pasaulio futbolininku – 1996, 1997 ir 2002.

„Real“ brazilas atstovavo 2002-2007 m., karjerą Ronaldo baigė gimtojoje Brazilijoje, San Paulo „Corinthians“ komandoje 2011m.

Su Brazilijos rinkine Ronaldo 1994 ir 2002 m. tapo pasaulio čempionu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)