C. Ronaldo paliekant aikštę, į ją išbėgo portugalo marškinėliais pasipuošęs sirgalius, puolęs prieš savo dievuką ant kelių ir maldavęs su juo nusifotografuoti.

Turino „Juventus“ klubo superžvaigždė reagavo itin ramiai ir buvo linkęs pasidaryti su gerbėju nuotrauką, tačiau vyrus išskyrė apsaugos darbuotojas.

Nepaisant jo įsikišimo, gerai nusiteikęs C. Ronaldo stabtelėjo ir atsigręžė į sirgalių bei galiausiai su juo nusifotografavo.

Fantastišką įvarčių fiestą surengusio C. Ronaldo vedami Europos čempionai LFF stadione šventė užtikrintą pergalę 5:1.

Lietuvoje surengto šou dėka atletas tapo visų laikų rezultatyviausiu futbolininku Europos čempionatų atrankose. Portugalas su 25 įvarčiais aplenkė airį Robbie Keaną.

Be to, 34-erių futbolininkas tapo vieninteliu žaidėju, kuriam ginant Portugalijos rinktinės garbę pavyko antrą kartą karjeroje įmušti keturis įvarčius per vieną mačą.

Visi bilietai buvo išparduoti dar likus daug laiko iki mačo dienos, todėl į stadioną patekti galėjo ne visi norintys. Atkakliausi sirgaliai rado alternatyvą ir rungtynes stebėjo už tvoros.

Kai kurie fanai futbolą stebėjo netgi įsilipę aukštai į medžius.

Gerbėjai tiek stadione, tiek už jo ribų prieš C. Ronaldo nebuvo nusiteikę priešiškai. Jie garsiais plojimais palydėjo ir portugalo įvarčius.

Mačo herojui palikus aikštę, žiūrovai pradėjo skirstytis. Anksčiau laiko stadioną paliko keli šimtai lietuvių, o tuomet pradėjo garsiau skambėti portugalų pergalės dainos.

Draugiškai nusiteikę aistruoliai iš Portugalijos užvedinėjo stadione bangą bei netgi pradėjo skanduoti „Lietuva! Lietuva!“.

Po finalinio švilpuko Lietuvos futbolininkai padėkojo visiems iki galo su jais išlikusiems gerbėjams apeidami aikštę ratu.

Lietuviai Europos čempionato atrankos B grupėje užima paskutinę vietą. Per penkerias žaistas rungtynes mūsiškiai yra iškovoję vieną tašką, kurį Vaido Urbono treniruojamai komandai padovanojo lygiosios su Liuksemburgo rinktine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)