Per pirmas 45 minutes šeimininkai ne kartą pavojingai grasino žalgiriečių. Jordano N'Kololo galva smūgiuotas kamuolys atsimušė į skersinį, o Airidas Mickevičius sykį išgelbėjo komandą būdamas akistatoje su Nacho Casesu.

35-ąją minutę „Sūduvai“ pavyko išsiveržti į priekį: po J. N'Kololo perdavimo geroje padėtyje atsidūręs Romainas Habranas taikliai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą bei pasižymėjo antrame mače iš eilės. Tiesa, kėlinio dėl traumos nebaigė Markas Beneta.

Kauniečiai atsakė greitomis kontratakomis, tačiau pavojingose situacijose aštriau Ivano Kardumo ginamiems vartams nepagrasino.

Po pertraukos vaizdas aikštėje itin nepasikeitė. „Kauno Žalgiris“ surengė keletą aštresnių išpuolių, bet marijampoliečiai pasinaudojo viena iš progų ir padvigubino rezultatą – 84-ąją minutę į baudos aikštelę įsiveržęs ir oponentą aplenkęs Giedrius Matulevičius pelnė savo pirmą šio sezono įvartį.

Antroji iš eilės „Sūduvos“ pergalė ir 46 taškai leido vėl sugrįžti į 1-ąją vietą, savo ruožtu, kauniečiai su 39 taškais pergalės neiškovoja jau šeštame mače iš eilės.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)