Sekmadienį ketvirtfinalyje „Sanfrecce“ futbolininkai išmėgins jėgas su Afrikos čempione „Al Ahly“ (Egiptas) komanda, o kitame ketvirtfinalio mače žais Azijos čempionė „Ulsan Hyundai“ (Pietų Korėja) ekipa ir pajėgiausias CONCACAF klubas „Monterrey“ (Meksika).

Čempionato favoritai - UEFA Čempionų lygoje praėjusį sezoną triumfavęs, o šiemet į aštuntfinalį nepatekęs Londono „Chelsea“ (Anglija) klubas ir pajėgiausia Pietų Amerikoje „Corinthians“ (Brazilija) komanda - turnyrą pradės nuo pusfinalio etapo kitos savaitės viduryje.

FIFA pasaulio futbolo klubų čempionais iki šiol buvo tik brazilai, italai, anglai ir ispanai: „Corinthians“ (Brazilija; 2000 metais), „Sao Paulo“ (Brazilija; 2005), „International“ (Brazilija; 2006), „AC Milan“ (Italija; 2007), „Manchester United“ (Anglija; 2008), „Barcelona" (Ispanija; 2009 ir 2011) bei Milano „Inter“ (Italija; 2010).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)