Nors susitikimo pradžioje kėdainiečiai bandė nustebinti varžovus ir surengė kelis pavojingus išpuolius, svečiai buvo efektyvesni savo atakose. 12 minutę Andriaus Skerlos auklėtiniai išsiveržė į priekį po gerai atlikto kampinio, kai tiksliu smūgiu iš arti pasižymėjo Kyle‘as Spence‘as.

Kėlinio viduryje „Hegelmann Litauen“ padvigubino pranašumą. Po Karolio Rukuižos pražangos prieš Naurį Petkevičių baudos aikštelėje, buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Jį realizavo Yukiyoshi Karashima. Deja, po pražangos susižeidęs N. Petkevičius rungtynių tęsti nebegalėjo.

Vis dėlto, net ir netekę rezultatyviausio A lygos futbolininko Andriaus Skerlos auklėtiniai nesustojo ir 33 minutę rezultatą pavertė triuškinamu. Po Gavi Thompsono perdavimo iš aikštės gilumos, į priekį spurtavęs Vilius Armanavičius permetė kamuolį per vartininką Serhijų Melašenko į vartus.

Po pertraukos svečiai toliau šeimininkavo Kėdainių stadione. Aukšta nata kėlinį pradėjo K. Spence‘as, kuris puikiu smūgiu į viršutinį vartų kampą nepaliko vilčių Kėdainių ekipos vartininkui. Anglas pelnė jau penktą įvartį per ketverias rungtynes.

Kėdainiečiams teko traukti kamuolį iš vartų tinklo dar du kartus. 67 minutę kampinio situacijoje galva tiksliai smūgiavo Ibrahima Olaosebikanas. Jam tai buvo debiutinis įvartis čempionate. „Nevėžio“ gynyba subyrėjo ir situacijoje, kai po V. Armanavičiaus perdavimo baudos aikštelėje pasižymėjo Vilius Armalas.

Iškovojusi didžiausią pergalę šiame sezone, „Hegelmann Litauen“ komanda (37 tšk.) taškais pasivijo ketvirtoje vietoje žengiantį „Kauno Žalgiriu“. Tuo metu vos 9 taškus turintis „Nevėžis“ lieka paskutinėje vietoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)