Prie "pentinų" vairo stojus argentiniečiui, 29-erių metų futbolininkas pasirašė naują penkerių metų sutartį ir tapo komandos kapitonu.

2014-aisiais, vos po šešių mėnesių darbo atleidus Timą Sherwoodą, Lloris domino "Manchester United" bei keletą kitų klubų ir perėjimas atrodė visai realus.

"Aš čia jaučiuosi labai gerai", - vartininkas pasakojo L'Equipe. "Netgi galiu pasakyti, kad nuo Pochettino atvykimo radau sau naujų etalonų."

"Mano antras sezonas buvo labai sudėtingas, nes, nors ir išlaikiau tam tikrą lygį, bendrai paėmus, ypač prieš pajėgias komandas, turėjome labai daug spragų."

"Jaučiau, kad tai yra ne stiprus, o nestabilus klubas, keičiantis trenerius vidury sezono - būtent tai, ko nenorėčiau matyti futbole. Iš tiesų iki Pochettino atvyko uždavinėjau sau daug klausimų."

Lloris bei "pentinai" gali įsitvirtinti "Premier" lygos ketverte jei šiandien nugalės Liverpulio "Everton". Be to, juos nedaug taškų skiria ir nuo pačių aukščiausių pozicijų.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją