Nepaisant to, kad 32-ejų metų futbolininkas praėjusių metų gruodžio mėnesį pratęsė sutartį su katalonų klubu iki 2008-ų metų, tai buvo tik žodinis susitarimas, leidęs jam palikti ekipą anksčiau.

„Barcelona“ klubas, kuris šią vasarą jau įsigijo iš Londono „Arsenal ekipos Prancūzijos nacionalinės rinktinės puolėją Thierry Henry ir iš „Monaco“ Dramblio Kaulo Kranto saugą Yaya Toure, savo svetainėje internete teigia, kad olandas „Feyenoord“ komandos bus pristatytas trečiadienį ir su klubu pasirašys trejų metų sutartį.

"Jau senai buvo laukiama ir norima, kad Giovani van Bronckhorstas sugrįžtų į savo gimtąjį Roterdamo klubą, - buvo rašoma "Feyenoord" ekipos pareiškime.

Olandas labiausiai sužibėjo tėvynėje atstovaudamas „Feyenoord“ komandai nuo 1993 iki 1998 metų, po to buvo perėjęs į Škotijos „Premier“ lygos Glazgo „Rangers“ klubą, po trejų metų atvyko Anglijos „Premier“ lygos „Arsenal“ ekipą, o 2003-aisiais persikėlė į Ispaniją. Savo nacionalinei rinktinei jis yra atstovavęs 67 kartus.

Kairiojo krašto gynėjas G.van Bronckhorstas per ketverius metus praleistus Barselonoje su klubu du kartus laimėjo „Primera“ lygos titulą, o 2006-ais metais tapo ir UEFA Čempionų Lygos nugalėtoju.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją