„Juventus“ lyderis įveikė koronavirusą ir gali grįžti į aikštę. Net 19 dienų izoliacijoje praleidęs C. Ronaldo sulaukė geros naujienos – jo COVID-19 testas yra neigiamas.

Puolėjas apie tai, kad yra užsikrėtęs koronavirusu, sužinojo spalio 13 dieną, kai kartu su Portugalijos rinktine savo gimtinėje ruošėsi dvikovai su Švedija.

Matyt įkyrėjusi procedūra ir didelis noras žaisti UEFA Čempionų lygos rungtynėse su „Barcelona“ Turine trečiadienį lėmė, kad CR7 socialiniuose tinkluose testus pavadino „karvės mėšlu“, tačiau netrukus įrašą ištrynė.

Visą karantino laiką portugalas tvirtino, kad jaučiasi puikiai ir yra sveikas bei nori žaisti. Tai jis įrodė aktyviai palaikydamas sportinę formą.

„Juventus“ paskutines rungtynes su „Barcelona“ pralaimėjo 0:2, o žiūrovai nepamatė intriguojančios akistatos tarp C. Ronaldo ir Lionelio Messi. Pastarasis prisidėjo prie „Barcelonos“ pergalės įvarčiu nuo 11 m baudinio žymos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)