Geriausių „La Liga“ žaidėjų vienuoliktukas iki šventinio laikotarpio:

Vartininkas – Janas Oblakas („Atletico“). Slovėnas – vienas svarbiausių žaidėjų, cementuojančių nepramušamą „Atletico“ gynybą. Viską iliustruoja vos 8 praleisti įvarčiai.

Gynėjas – Juanfranas („Atletico“). Patyręs 30-metis gynėjas ne tik puikiai atlieka savo pareigas, tačiau ir kelia grėsmę prie varžovų vartų.

Gynėjas – Skhodranas Mustafi („Valencia“). 23 metų vokietis buvo vienas lyderių trenerio Nuno Espirito Santoso ekipoje ir neabejojama, kad jo statusas nepasikeis vadovaujant ir Gary Neville'ui.

Gynėjas – Diego Godinas („Altetico“). Patyręs, šaltų nervų ir puikiai žaidžiantis galva. Urugvajietis bei likę gynybos nariai Stefanas Savičius ir Jose Gimenezas demonstruoja vienas kito supratimą bei suformuota geležine linija varžovų puolėjams.

Gynėjas – Marcelo („Real“). Brazilas yra ne veltui vadinamas geriausiu kairės pusės gynėju visame pasaulyje. Jis ne tik užtikrintai stabdo priešininkų atakas, tačiau ir nuolatos kelia grėsmę kitoje aikštės pusėje.

Saugas – Sergio Busquetsas („Barcelona“). Nepamainomas futbolininkas „Barcelona“ sudėtyje jau penkerius metus iš eilės. Perima kamuolius ir pradeda regzti klubo atakas.

Saugas – Luka Modričius („Real“). Kai Madrido klubas žaidžia be kūrybingo kroato, vaizdas aikštėje visai kitoks. Luka perdavimas dažnai tampa paskutiniu, prieš puolėjams pelnant įvartį.

Saugas – Raulis Garcia („Athletic“). Gerokai patobulėjęs futbolininkas, demonstruojantis puikų supratimą kartu su ekipos draugu Aritzu Adurizu.

Puolėjas – Lucasas Perezas („Deportivo“). Jau 12 įvarčių įmušęs snaiperis pretenduoja patekti į galutinę Ispanijos rinktinės sudėtį būsimajame Europos čempionate.

Puolėjas – Neymaras („Barcelona“). Pirmaujantis „La Liga“ pirmenybėse pagal pelnytus įvarčius (14) ir puikiai pavadavęs dėl traumos iškritusį Lionelį Messi.

Puolėjas – Imanolis Agirretxe („Real Sociedad“). Geriausią formą karjeroje rodantis ilgametis „Sociedad“ futbolininkas su 12 įvarčių gelbsti savo ekipą nuo iškritimo į antrą divizioną.