„Inter“ galingai pradėjo rungtynes ir per pirmas 14 minučių pelnė du įvarčius. 6 min. po Hakano Calhanoglu perdavimo pasižymėjo Milanas Škriniaras, o dar po 8 minučių nuostabų įvartį tolimu smūgiu pelnė ir pats H. Calhanoglu.

Antrame kėlinyje čempionų persvarą dar labiau padidino po keitimo aikštėje pasirodęs Arturo Vidalis, o paskutinį tašką padėjo pirmą įvartį naujoje komandoje pelnęs Edinas Džeko.

35 metų puolėjui tai buvo jubiliejinės - 200-osios rungtynės „Serie A“ čempionate. Tiesa, 199 rungtynes E. Džeko Italijoje sužaidė vilkėdamas „AS Roma“ aprangą ir per jas pelnė 85 įvarčius.

Milano „Inter“ ekipoje E. Džekas pakeis į Londono „Chelsea“ persikėlusį Italijos čempionų atakų lyderį Romelą Lukaku.

Pergale čempionate startavo ir „Sassuolo“ ekipa. Ji šeštadienį svečiuose 3:2 (1:0) palaužė „Verona“ komandą. Beje, pastaroji visą antrą kėlinį žaidė mažumoje, be iš aikštės pašalinto Miguelio Veloso.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)