Prieš savaitę Mančesteryje rungtynės baigėsi be įvarčių 0:0.

Trečiadienį vienintelis ir pergalingas įvartis krito 20-ą minutę, kai po Garetho Bale'o puikaus ir stipraus smūgio kamuolys nuo varžovų gynėjo Fernando įskriejo į „Manchester City“ komandos varus.


36-ą min. „Real“ žaidėjas Pepe įmušė antrą įvartį, bet jis nebuvo įskaitytas dėl nuošalės. 64-ą min. kamuolys trečią kartą pabuvojo Anglijos komandos vartų tinkle. Cristiano Ronaldo nepasiekė aukštai perduoto kamuolio ir jau rankomis kaip rankinyje ar krepšinyje pasiuntė jį į vartus. Portugalas už tai negavo geltonos kortelės.


Savo dvi progas „City“ futbolininkai sukūrė 44-ą ir 89-ą min. Pirmu atveju po Fernadinho smūgio kamuolys lietė išorinę virpsto pusę ir nulėkė už vartų linijos. Antru atveju Sergio Aguero šovė truputį virš vartų.




Rungtynės:

Madrido „Real“ (Ispanija) 1 – 0 „Manchester City“ (Anglija). Pirmas mačas 0:0.

20' Fernando [1 - 0] („Manchester City“, į savo vartus)

Real“: Keylor Navas; Dani Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Luka Modrič (88' Mateo Kovačič), Toni Kroos, Isco (67' James Rodriguez); Gareth Bale, Jese (55' Lucas Vasquez), Cristiano Ronaldo.

„Manchester City“: Joe Hart; Bacary Sagna, Nicolas Otamendi, Vincent Kompany (10' Eliaquim Mangala), Gael Clichy; Fernando, Fernandinho; Jesus Navas (69' Kelechi Iheanacho), Yaya Toure (61' Raheem Sterling), Kevin De Bruyne; Sergio Aguero.




Šios pusfinalio poros nugalėtojo „Real“ klubo turnyro finale laukia Madrido „Atletico“ komanda, kitame pusfinalyje dėl įvarčio svečiuose eliminavusi Miuncheno „Bayern“ ekipą (1:0 namuose ir 1:2 išvykoje). Prieš dvejus metus (2013-2014 sezone) abi Madrido ekipos jau susitiko Čempionų lygos finale ir tąsyk pergalę po pratęsimo 4:1 šventė „karališkieji“.

2015-2016 metų sezono UEFA Čempionų lygos futbolo turnyro nugalėtojas paaiškės gegužės 28-ą dieną Milano (Italija) „San Siro“ stadione.

Čempionų lyga - prestižiškiausias Europos futbolo klubų turnyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)