Kelio traumą praėjusio trečiadienio mače su „Manchester City“ futbolininkais patyręs G. Bale'as, artėjantį savaitgalį praleis Ispanijos čempionato rungtynes su „Valencia“ komanda.

Primera“ lygoje, likus žaisti du turus, „Real“ klubas tik vienu tašku atsilieka nuo „Barcelona“ ir Madrido „Atletico“ ekipų.

Kaip teigia medikai, G. Bale'o trauma nėra rimta ir trijų–keturių dienų jam užtektų atsigauti. Tačiau nenorėdamas rizikuoti „Real“ trenerių štabas nutarė, kad G. Bale'as nerungtyniaus sekmadienio (gegužės 8-os d.) mače. Jis bus taupomas vidaus čempionato paskutinei dvikovai su La Korunjos „Deportivo“ (gegužės 14-ą ar 15-ą d.) ir Čempionų lygos finalui su „Atletico“ ekipa (gegužės 28-ą d.).

Šį sezoną G. Bale'as Ispanijos pirmenybėse per 29-erias rungtynes jau įmušė 19 įvarčių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Kairės kojos Achilo sausgyslių skausmai kamuoja „Real“ vartininką Kaylorą Navasą, susižeidęs ir
Danielis Carvajalis.

Tuo metu anksčiau traumas patyrę Karimas Benzema ir Casimiro penktadienį jau treniravosi bendroje grupėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)