Alytaus arenoje vykusiose rungtynėse „Futsal A lyga“ trečio turo mače susitiko „Auskos“ ir Radviliškio „Lokomotyvo“ ekipos. Abejoms komandoms tai buvo antros „Futsal A lyga“ čempionato rungtynės. Po įtemptos ir permainingos kovos, paskutinę minutę R. Karčemarskui pelnius įvartį, pergalę rezultatu – 4:3 (2:1) šventė „Auska“.

Rungtynių pirmame kėlinyje pirmi į priekį išsiveržė Radviliškio futbolininkai, kai V. Garšvinskas 5-ą minutę po sėkmingos atakos nukreipė kamuolį į vartus (1:0). Tačiau šeimininkų, „Auskos“ ekipa, svečiams ilgai džiaugtis neleido ir jau po keleto minučių taiklus P. Gavėno smūgis rezultatą išlygino (1:1). Vis tik, Lokomotyvo ekipa nebuvo linkusi pasiduoti ir likus minutei iki pirmo kėlinio pabaigos, po sėkmingos J. Jeremejevo atakos, kėlinį baigė pirmaudami – 2:1.

Antro kėlinio pradžioje jautėsi didelis „Auskos“ komandos užsivedimas ir noras siekti pergalės. Praėjus aštuonioms minutėms nuo antro kėlinio pradžios, N. Bartkevičius ne tik išlygino rezultatą, bet ir padidino alytiškių pranašumą (3:2). Vis dėlto, Radviliškio ekipa ilgai šeimininkams džiaugtis neleido ir po taiklaus V. Garšvinsko smūgio, rezultatas tapo lygus (3:3).

Kai atrodė, jog rungtynių baigtis bus taiki, likus 19 sekundžių iki rungtynių pabaigos, R. Karčemarskas pelnė lemtingą įvartį savo komandai.

Emocingose rungtynėse – „STIHL“ pergalė prieš „Inkarą“

Kauno sporto halėje vykusiose „Futsal A lyga“ rungtynėse susitiko vietos „Inkaras“ ir svečiai iš Prienų – „STIHL“ komanda. Po įtemptos ir dramatiškos kovos rezultatu 4:3 (1:0) pergalę šventė „STIHL“ ekipa.

Pirmas kėlinys abejoms komandoms nebuvo rezultatyvus. 8-ą minutę vienintelį pirmo kėlinio įvartį pelnė Deividas Stradalovas ir išvedė savo komandą į priekį – 1:0.

Vos prasidėjus antram kėliniui, 22-ą rungtynių minutę, rezultatą išlygino „Inkaro“ žaidėjas Audrius Juozaitis (1:1), o dar po minutės tas pats „inkarietis“ savo komandą jau išvedė į priekį – 2:1. 33-ią rungtynių minutę „STIHL“ į kovą grąžino ir lygybę sugrąžino Edgaras Petkevičius (2:2). 36-ą rungtynių minutę „STIHL“ komandą gavo tikrą dovaną nuo savo varžovų. Į savus vartus įvartį įsimušė „Inkaro“ žaidėjas Mindaugas Kvedaras ir leido prieniškiams išsiveržti į priekį rezultatu 3:2.

Netrukus, 38-ą minutę, „STIHL“ ekipos žaidėjas Andrius Petraška taikliai atakavo vartus ir leido savo komandai dar labiau išsiveržti į priekį – 4:2. Kai jau atrodė, kad rungtynių rezultatas nebesikeis, paskutinę rungtynių minutę „Inkarui“ pavyko atsilikimą sumažinti, kai įvartį pelnė Vilius Armanavičius. Pergalę rezultatu 4:3 iškovojo Prienų „STIHL“.

Rezultatyviose rungtynėse namuose „Bekentas“ iškovojo pergalę prieš „Vytį-LG“

Vilniuje vykusiose „Futsal A lyga“ rungtynėse triumfavo Vilniaus „Bekentas“, kuris namuose rezultatu 6:4 (3:0) įveikė Kauno „Vytį-LG“.

Rungtynes rezultatyviai pradėjo šeimininkai, kurie jau 2-ą kėlinio minutę nubaudė varžovus. Pirmas įvartį pelnė Pavelas Smolkovas (1:0), o jo pavyzdžiu pasekė ir komandos draugas Jurijus Mežonis, po kurio įvarčio „Bekentas“ išsiveržė į priekį – 2:0. 10-ą minutę šeimininkų persvarą dar labiau padidino Andžejus Falčikas, po kurio įvarčio vilniečiai jau pirmavo 3:0.

Antras kėlinys prasidėjo ganėtinai emocingai. Geltonomis kortelėmis buvo nubausti „Vytis-LG“ žaidėjai Karolis Vasiliauskas ir Mindaugas Grigalevičius. Pastarasis žaidėjas tą pačią minutę buvo pašalintas iš aikštės. Jau 23-ią minutę, „Bekentas“ dar labiau atitrūko nuo varžovų – tiksliai antrą kartą smūgiavo A. Falčikas (4:0). 34-ą ir 35-ą minutėmis savo įvarčius pasiekė ir kauniečiai. Abiejų įvarčių autorius – Evaldas Kugys, po kurio sėkmingų atakų „Vytis-LG“ kiek sumažino atsilikimą (2:4).

36-ą minutę „Bekento“ pranašumą vėl padidino Aurimas Tamaliūnas (5:2), tačiau jau 39-ą minutę du tikslius smūgius atliko ir „Vytis-LG“. Pirmas taikliai vartus atakavo Andrius Rebždys (5:3), o jo pavyzdžiu pasekė ir trečią savo įvartį pelnė E. Kugys (5:4). Galutinį įvartį mače pelnė „Bekentas“, kuomet paskutinę rungtynių minutę taikliai vartus atakavo A. Falčikas ir įtvirtino vilniečių pergalę rezultatu 6:4.

Panevėžio „Baltija“ įtikinamai įveikė „LSU-Atletą“

Panevėžio RSC salėje vykusiose „Futsal A lyga“ trečio turo rungtynėse susitiko Panevėžio „Baltijos“ bei Kauno „LSU-Atleto“ komandos. Po rezultatyvių panevėžiečių atakų, rezultatu 4:0 (1:0), pergale džiaugėsi šeimininkai.

Pirmo rungtynių kėlinio metu vyko apylygė kova. 6-ą pirmo kėlinio minutę komandai į priekį išsiveržti padėjo taiklus A. Šteino smūgis (1:0). Prasidėjus antram kėliniui įvartį pelnė T. Švelna (2:0). Trečią įvartį komandai 28-ą minutę pelnė D. Paulauskas. O dar po poros akimirkų „Baltijos“ ekipa džiaugėsi pranašumu (4:0), kai pasinaudojęs kauniečių komandos neatidumu, tiksliai kamuolį į vartus pasiuntė A. Šteinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją