Pirmosiose šių metų Baltijos futbolo taurės turnyro rungtynėse Lietuvos rinktinė Estijos komandą įveikė rezultatu 2:0.

E. Jankauskui ši pergalė buvo pirmoji kaip Lietuvos rinktinės treneriui.
Paklaustas, kuris debiutas, jam įsimintinesnis – šis ar tas, kuris buvo prieš 25 metus, strategas neslėpė, jog laimėti šiandien buvo daug smagiau. „Ano debiuto jau nelabai r prisimenu, o šis debiutas tikrai labai džiaugsmingas“, – teigė E. Jankauskas.

Jis sveikino abi komandas, nes jos atidavė daug jėgų. „Žaisti reikėjo ypač sunkiomis sąlygomis, nes vargino karštis. Jau stovėti šalia aikštės buvo nepakeliama, o žaidėjai dar turėjo ir žaisti. Didžiuojuosi savo vyrais“, – kalbėjo E. Jankauskas.

Jo teigimu, visi žaidėjai, kurie pasirodė aikštėje, pateisino lūkesčius, nenuvylė. „Žinome, kad šis turnyras susideda iš dviejų rungtynių. Būtų buvę labai gaila, jei nebūtume iškovoję pergalės, nes dėl jos daug prakaito išliejome. Šiandien reikia gerai pailsėti, o rytoj vėl kibti į darbą, nes laukia kova su latviais, kurie prieš mus turi šiokį tokį pranašumą, nes jiems tai bus pirmosios rungtynės“, – teigė E. Jankauskas.

Estijos futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Magnusas Pehrssonas neslėpė, jog yra nusivylęs. „Mes tikėjomės daugiau, mes galėjome daugiau, bet nutiko kitaip. Taip, aš esu nusivylęs, bet mano jausmai yra susiję su tuo, kad nusivylę ir žaidėjai, sirgaliai. Mes pralaimėjome, bet ne viskas yra juoda, buvo ir gerų momentų. Judėsime į priekį“, – teigė M. Pehrssonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)