Gražiu ir atviru futbolu pažymėtose rungtynėse „Liverpool“ užtikrintai triumfavo 3:1. „Raudonieji“ laimėjo trečią „Premier“ lygos mačą iš trijų galimų.

„Arsenal“ prarado pirmuosius sezono taškus. „Kanonieriai“ negali įveikti Mersisaido ekipos jau devynis „Premier“ lygos susitikimus iš eilės.

Jurgeno Kloppo auklėtiniai į priekį išsiveržė 41-ąją minutę, kai po puikiai Trento Alexanderio-Aarnoldo pakelto kampinio galva pasižymėjo gynėjas Joelis Matipas.

Po pertraukos „Arsenal“ duobė pradėjo gilėti, kai 49-ąją minutę Davidas Luizas baudos aikštelėje tempė Mohamedą Salah už marškinėlių, o šis netrukus stipriu smūgiu realizavo 11 metrų baudinį.

Po dešimties minučių tas pats M. Salah eilinį kartą buvo greitesnis už Londono klubo gynėjus – egiptietis atliko sėkmingą reidą ir įsirašė į savo sąskaitą antrą įvartį.

Paguodos įvartį „Arsenal“ įmušė 85-ąją minutę – atsipalaidavusios varžovų gynybos neapdairumu pasinaudojo urugvajietis Lucas Torreira.

„Liverpool“ pasiekė klubo rekordą: skaičiuojant ir praėjusio sezono rezultatus, J. Kloppo kariauna laimėjo dvyliktą „Premier“ lygos mačą iš eilės.

Savo palaikomos komandos žaidimu šeštadienį mėgavosi ir krepšinio karalius LeBronas Jamesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)