Ketvirtadienį DELFI ir oficiali lygos partnerė – bendrovė „Pradas Media“ – pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kurios pagrindu pagrindinis portalas Lietuvoje tapo informaciniu aukščiausios Lietuvos futbolo lygos rėmėju.

„Pastaraisiais metais pastebime vis didesnį skaitytojų susidomėjimą futbolo naujienomis. Džiugu ir tai, kad dėmesys Lietuvos futbolui nuolat auga. Tiesioginės sporto transliacijos jau tapo DELFI TV vizitine kortele, todėl man malonu pranešti, kad šalia svarbiausių Lietuvos krepšinio kovų, teniso turnyrų, transliacijų iš lengvosios atletikos maniežų ir vaizdų ant šokio parketų, DELFI savo skaitytojams galės pasiūlyti aukščiausios Lietuvos futbolo lygos tiesioginių transliacijų porciją“, – sako DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

„Džiaugiamės, kad „SMScredit.lt A lygos“ informaciniu rėmėju tapo didžiausias Lietuvoje naujienų portalas. Kadangi matome nuolat augantį susidomėjimą šalies futbolo naujienomis, tikime, jog šis bendradarbiavimas tik padidins lygos populiarumą ir bus įdomus bei įtraukiantis DELFI skaitytojus“ – teigia „Pradas Media“ vadovas Justas Garliauskas.

Visą informaciją apie vyksiančias rungtynes bus galima rasti specialiame A lygai dedikuotame DELFI puslapyje alyga.delfi.lt/

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI, skelbimų puslapis Alio.lt, ekologijos, aplinkos ir gamtos naujienų tinklalapis Grynas.lt, žvaigždžių gyvenimą iš arti stebintis Klubas.lt, įkvėpimo šaltinis Moteris.lt, taip pat sveikos, gražios, skanios, karštos ir linksmos 5braskes.lt, jaunas, žavus ir veiklus Cosmopolitan.lt ir merginų portalas Panele.lt, portalas Tavovaikas.lt, skirtas visiems planuojantiems, besilaukiantiems ir vaikus auginantiems tėvams, jaukaus būsto idėjų svetainė Manonamai.lt. DELFI tinklalapių grupės partneriai: pramogų laisvalaikio portalas Mieste.lt ir portalas žvejams Kablys.lt, maisto užsakymų portalas Lėkštė.lt, specializuotas automobilių naujienų portalas TopGearLietuva.lt.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Group“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)