„Esame labai patenkinti, kad pasilengvinome sau darbą tokia puikia pergale išvykoje, – klubo svetainei internete teigė strategas. – Grįžome su puikia persvara ir esame padėties šeimininkai.“

„Tikimės ne tik sužaisti istorines rungtynes („Fulham“ pirmą kartą dalyvauja šiame turnyre – DELFI), bet ir vėl pasiekti gerą rezultatą bei užtikrintai žengti į kitą etapą.

Šis etapas – iš tikrųjų yra tik preliminarus barjeras. Didesnis klausimas bus kitos dvejos rungtynės prieš grupių varžybas. Šiuo metu galime galvoti tik apie dar du mačus. Tikrai galime su tuo susitvarkyti. Įveikime paskutinį etapą ir tada galėsime galvoti apie grupių varžybas“, – mintimis jau kitame etape buvo R. Hodgsonas.

„Fulham“ komandai ketvirtadienį galės padėti visi žaidėjai, išskyrus traumuotus Toni Kallio bei Simoną Daviesą.

„S. Daviesas šią savaitę treniravosi su komnada, tačiau mes jį vis dar saugome nuo kontaktinio futbolo“, – komentavo R. Hodgsonas.

„Vėtros“ komandoje prieš rungtynes nuostolių nėra. „Jokių naujų traumų ir ligų nėra. Džiaugiuosi, kad sveiksta Mindaugas Grigalevičius. Gali būti, kad jis Londone jau galės žaisti“, – DELFI prieš kelionę sakė vilniečių strategas Virginijus Liubšys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją