- Kuo skiriasi šių metų pasiruošimas sezonui nuo pernykščio?

- Manau, šiemet yra lengviau, kol kas nėra naujų žaidėjų, mažai kas išėjo, sudėtį išlaikėme tą pačią. Dukart teko išvažiuoti į Ispaniją, tai irgi yra pliusas. Turime puikias sąlygas ruoštis naujam sezonui: geros aikštės, šiltas klimatas, suderintas visapusiškas maistas, padedantis atgauti jėgas. Sakyčiau, šiemet situacija yra geresnė nei pernai.

- Patyrėte nesėkmės nuo Norvegijos komandų. Varžovai buvo išties visa galva pajėgesni už Lietuvos čempionus?

- Be abejo, trys pralaimėjimai iš eilės nedžiugina, bet žinome savo tikslą, žinome, kur turime tobulėti, kur slypi klaidos. Varžovai buvo stipresni nei A lygos komandos, privertė mus aikštėje žaisti žymiai greičiau, ypač priimant sprendimus. Tai ateityje duos mums naudos.

- Liko paskutinės rungtynės trečiadienį su „Stromsgodset“ klubu. Ar jaučiasi nuovargis rungtyniaujant kas dvi dienas?

- Poilsio turėjome ne vieną, o dvi dienas. Matyt, varžovai dirba ne mažiau, nei mes, nemanau, jog jie turės daugiau jėgų už mus. Norime stovyklą baigti pergale. Matysime, kaip seksis.

- Ne už kalnų ir Lietuvos A lygos sezonas. Domiesi kitų klubų reikalais?

- Taip, seku informaciją internete, kaip sekasi ruoštis sezonui kitoms A lygos komandoms. Tai juk „savas kiemas“. Domiuosi, kaip kas sužaidė, kas mušė įvarčius. Nenutolstu nuo A lygos reikalų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją