Savų žiūrovų akivaizdoje Rusijos rinktinė aktyviau pradėjo rungtynes, bet 10 min. tribūnos nuščiuvo: Belgijos rinktinės puolėjas Romelu Lukaku po grubios šeimininkų gynėjo Andrejaus Semenovo klaidos gavo kamuolį prieš Rusijos rinktinės vartus ir šaltakraujiškai pelnė pirmą įvartį.
13 min. po perdavimo nuo kampinio gairelės galva į vartus smūgiavo Rusijos rinktinės saugas Mario Fernandesas, bet Thibaut Courtois buvo savo vietoje ir kamuolį sugavo.

Atvėsinę Rusijos futbolininkų įkarštį belgai perėmė iniciatyvą ir 22 min. tik Andrejaus Šunino meistriškumas išgelbėjo Rusijos rinktinę nuo įvarčio po Thorgano Hazardo pavojingo smūgio.

Visgi, 34 min. Rusijos rinktinės vartų sargas nesužibėjo, po perdavimo iš kairio krašto atmušė kamuolį tiesiai prieš save ir galėjo tik stebėti, kaip belgas Thomas Meunieris siunčia jį į vartus.

Po praleistų įvarčių Rusijos futbolininkai pirmame kėlinyje taip ir nesugebėjo atsigauti, tačiau po pertraukos šeimininkai į aikštę grįžo nusiteikę kovai. 46 min. pavojingai į belgų vartus smūgiavo Romanas Zobninas, bet kamuolys skriejo pro šalį.

Vis dėlto, Rusijos futbolininkų entuziazmas gan greitai išseko ir antroje mačo dalyje patikimai gynyboje dirbę belgai nesuteikė jiems rimtesnių progų pasižymėti.

O paskutinį tašką rungtynėse padėjo 88 min. trečią įvartį pelnęs Belgijos rinktinės puolėjas R. Lukaku.

Kitose B grupės rungtynėse Suomija 1:0 (0:0) nugalėjo Danijos rinktinę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (654)