Okeanijos regiono atrankos turnyrą laimėjusi Naujosios Zelandijos rinktinė dėl kelialapio į Pietų Afriką kovos su penkta Azijos regiono atrankos turnyro ekipa ir pirmąsias rungtynes 2009 metų spalio 10 dieną žais svečiuose, o atsakomąsias - lapkričio 14-ąją savo aikštėje.

Tiesa, prieš tai trečiąsias vietas Azijos atrankos turnyro A ir B grupėse užėmusios vienuolikės tarpusavio mače išsiaiškins penktąją regiono komandą.

Pirmasis susitikimas vyks rugsėjo 5 dieną trečiąją poziciją A grupėje užėmusios komandos aikštėje, o po keturių dienos ekipos susitiks trečią vietą užėmusios B grupės vienuolikės aikštėje.

Penktą vietą Pietų Amerikos atrankos turnyre užėmusi rinktinė dėl kelialapio į 2010 metų pasaulio čempionatą žais su ketvirtojoje pozicijoje Centrinės ir Šiaurės Amerikos bei Karibų šalių baseino atrankos turnyre (CONCACAF) likusia komanda.

Šios rungtynės bus žaidžiamos lapkričio 14 ir 18 dienomis.

2010 metų atkrintamųjų varžybų tvarkaraštis:

Azijos regiono penktosios komandos nustatymas

rugsėjo 5 d.: Grupės A trečia komanda - Grupės B trečia komanda;

rugsėjo 9 d.: Grupės B trečia komanda - Grupės A trečia komanda;

Tarpžemyninių atkrintamųjų varžybų tvarkaraštis:

spalio 10 d.: penktoji Azijos komanda - Naujoji Zelandija;

lapkričio 14 d.: Naujoji Zelandija - penktoji Azijos komanda;

lapkričio 14 d.: ketvirta CONCACAF ekipa - penkta Pietų Amerikos rinktinė;

lapkričio 18 d.: penkta Pietų Amerikos rinktinė - ketvirta CONCACAF ekipa.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją