Dar prieš šeštadienio mačą buvo kalbama, jog Rooney gali būti netinkamai nusiteikęs dvikovai, mat prieš kelias dienas policija sulaikė į lažybų skandalą galimai įsivėlusį jo tėvą.

Capello nutarė leisti puolėją į aikštę, tačiau futbolininkas buvo pašalintas iš aikštės už nesportišką spyrį varžovų gynėjui Miodragui Dzudovičiui.

"Nebuvo klaida leisti jam žaisti,- kalbėjo italas. - Wayne'as padarė kvailą klaidą spirdamas oponentui, todėl praleis pirmąjį Europos čempionato finalinio etapo mačą, nes bus suspenduotas. Prieš rungtynes jis buvo atsipalaidavęs ir ramus, o dabar gailisi to, ką padarė."

Ir pridūrė: "Rooney yra labai svarbus futbolininkas, turintis daug patirties. Kartais nesuprantame, kodėl yra padaromos tokios klaidos, tačiau tai nutinka."

Mačas baigėsi lygiosiomis 2-2, o šio rezultato Anglijai pakako, norint užsitikrinti kelialapį į Senojo žemyno pirmenybes Lenkijoje ir Ukrainoje.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją