„Kontrolinėms rungtynėms tai labai geri varžovai. Šiemet jie turi subūrę pakankamai pajėgią ekipą. Jie žaidžia atvirą futbolą, neužsidaro gynyboje, turi keletą aukšto lygio techniškų ir patyrusių futbolininkų.“, - komandos oficialiai svetainei sakė F.B.K. „Kaunas“ vyriausiasis treneris Audrius Statkevičius.

Šį mėnesį „Kaunas“ taip pat planuoja sužaisti kontrolines rungtynes su kitais II lygos Pietų zonos dalyviais. Preliminariai balandžio 20-21 dienomis geltonai žali dar kartą išmėgins jėgas su Nacionalinės futbolo akademijos komanda, o mėnesio pabaigoje susitiks su Prienų „Rūdupio“ futbolininkais. Dar vieni kauniečių varžovai paaiškės artimiausiu metu.

Rungtynes su Kazlų Rūdos komanda „Kaunas“ žais šį sekmadienį 18:15 val. Nacionalinės futbolo akademijos stadione. Įėjimas į rungtynes – nemokamas.

LFF II lygos Pietų zonos pirmenybės žada startuoti šio mėnesio pabaigoje arba gegužės mėnesio pradžioje. Tikslus dalyvių skaičius paaiškės po LFF Licencijavimo komiteto nuosprendžio balandžio 15 dieną.

Ištikimiausių sirgalių „Kaunas Ultras“ iniciatyva, 2012 metais buvo sukurtas naujas Futbolo bendruomenės klubas „Kaunas“, kuris toliau tęsia Geltonai Žalią epopėją Lietuvos futbolo padangėje, taip grąžindamas Kauno miesto gyventojams ir svečiams, meilę futbolui.

Aktyviausieji sirgaliai aukodami savo asmenines lėšas ir neatlyginamai dirbdami klubo labui, sugebėjo pratęsti Geltonai Žalios Kauno komandos tradicijas.

Pirmaisiais savo gyvavimo metais F.B.K. „Kaunas“ tapo Kauno apskrities III lygos pirmenybių sidabro medalininku, o šiemet ruošiasi dalyvauti LFF II lygos Pietų zonos pirmenybėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)