Jungtinės Karalystės žiniasklaidą ir socialinius tinklus lyg virusas apskriejo garbės britams nedarantis vaizdelis iš Tenerifės. Plaja de las Americas kurorte į atlapus vieni kitiems kibo neblaivūs Anglijos ir Velso rinktinių gerbėjai. Kad į mūšį tarpusavyje stojo skirtingų britų barikadų atstovai, galima spręsti pagal besimušančių ir tarpusavyje vieni kitiems prakeiksmus siunčiančių vyrų marškinėlius.

Kol gatvėje skraidė ir kumščiai, ir kėdės, dalis žmonių filmavo šią britišką „orgiją“ ir pasidalijo ja socialinių tinklų platformose.

Kas galų gale laimėjo šias „apšilimo rungtynes“, taip ir liko neaišku, tačiau britų žiniasklaidoje įvykio dalyviai viešai išvadinti apgailėtinais.

Tenerifė, o ypač pietinė šios Ispanijai priklausančios Kanarų salos dalis, yra itin mėgstama tarp britų publikos ir dėl malonaus klimato, ir dėl nesikandžiojančių maisto bei alkoholio kainų.



Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją