Pirmuoju iš už Didžiosios Britanijos ribų kilusiu klubo treneriu 2017-ais metais tapęs vokietis Danielis Farke jau pirmame kėlinyje apatiškai stebėjo kaip bliūkšta jo auklėtinių viltys išlikti aukščiausiame futbolo dvizione.

Rakštimi šeimininkų gynybos delnuose tapo fantastišką sportinę formą nuo sezono pratęsimo demonstruojantis Michailas Antonio. Kovo pabaigoje 30-ąjį gimtadienį atšventęs krašto puolėjas pasižymėjo 11-ą ir 46-ą (45+1) minutėmis, taip pelnydamas savo trečią ir ketvirtą įvarčius per pastarąsias ketverias rungtynes.

Antonio šou tuo nesibaigės – penktą sezoną „West Ham“ atstovaujantis anglas po puikaus Kevino Noble'o perdavimo 54-ą minutę pridėjo dar vieną įvartį, taip įamžindamas vizitą „Carrow road“ stadione pirmuoju hat-tricku savo profesionalaus futbolininko karjeroje.

Istorinis puolėjo vakaras buvo vainikuotas 74-ą minutę. Keturis įvarčius per rungtynes pelnęs Antonio tapo pirmuoju tą padariusiu „West Ham“ futbolininku nuo 1981-ų metų, kai rungtynėse su „Tottenham“ tokį pat pasiekimą užfiksavo Davidas Crossas.

Nors „Norwich City“ komandos sirgaliai veikiausiai sutiktų sezoną užbaigti jau dabar, „kanarėlių“ dar laukia vizitai „Chelsea“ bei „Manchester City“ stadionuose ir akistata namuose su „Burnley“ ekipa. Šiuo metu Farkes auklėtiniai yra patyrę jau septynis pralaimėjimus iš eilės, o bendras šių susitikimų rezultatas – net 1:16 komandos nenaudai.

Varžovus į „Championship“ divizioną pasiuntusi pergalė priartino škoto Davido Moyeso treniruojamus „West Ham United“ prie užsitikrinimo, jog sezono pabaigoje jų neištiks „Norwich City“ likimas.

34 taškus likus trejoms rungtynėms iki sezono pabaigos turintis Rytų Londono klubas septyniais taškais lenkia aštuonioliktoje vietoje žengiančius „AFC Bournemouth“ ir aštuoniais – priešpaskutinėje vietoje esančią Birmingemo „Aston Villa“. Tiesa, šioms komandoms iki sezono finišo liko vienomis rungtynėmis daugiau.

Kartu su „West Ham“ koja kojon žengia „Watford“ vienuolikė, šeštadienį namuose rezultatu 2:1 (0:1) dramatiškai palaužusi „Newcastle United“.

Svečius pirmame kėlinyje į priekį išvedė po kampinio pasižymėjęs Dwightas Gayle'as, tačiau Nigelo Pearsono auklėtinius išgelbėjo herojiškas kapitono Troy'aus Deeney pasirodymas – puolėjas realizavo du vienuolikos metrų baudinius ir priartino „Watford“ futbolininkus prie išlikimo „Premier“ lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)