Madrido komandai nesutrukdė ir tai, kad ji vertėsi be savo susižeidusio lyderio Cristiano Ronaldo.

Jau 11 min. po ginčytinos situacijos dėl galimai neužfiksuotos nuošalės vienas prieš Josę Manuelį Pinto išbėgo Angelis Di Maria ir pasiuntė kamuolį į vartus – 1:0. Tačiau antro kėlinio viduryje po kampinio katalonų gynėjas Marcas Batra itin technišku smūgiu galva išlygino rezultatą.

Kai jau atrodė, kad finale prireiks pratęsimo, 85 min. fantastišką reidą atliko Garethas Bale'as, kuris, varydamasis kamuolį nuo aikštės vidurio, suklaidino porą gynėjų ir kaire koja įrideno kamuolį į FC „Barcelonos“ vartus – 2:1.

Įdomu, kad pastarąjį kartą, kai „Real“ ir FC „Barcelona“ susitiko lemiamoje „Copa del Rey“ dvikovoje, ji irgi vyko Valensijoje, o pergalė 1:0 taip pat atiteko madridiečiams (2011 m.).

Vis dėlto FC „Barcelona“ lieka daugiausia kartų (net 26-is) iškovojusi „Copa del Rey“, o „Real“ šį titulą laimėjo 19-tą sykį.

Rungtynių eiga:

Rungtynės:

Madrido „Real“ 2 – 1 FC „Barcelona“
11' [1 – 0] Angel Di Maria
68' [1 – 1] Marc Bartra
85' [2 – 1] Gareth Bale

* * *

Abiejose šio sezono tarpusavio akistatose „La Liga“ čempionate pajėgesne buvo FC „Barcelona“, kuri džiaugėsi pergalėmis 2:1 ir 4:3.

Iš viso oficialiose rungtynėse „Real“ ir FC „Barcelona“ kovėsi jau 227-tą kartą. 91-ą mačą laimėjo Madrido komanda, 88-is – Barselonos, o 48-i susitikimai baigėsi lygiosiomis.

2013 metais „Copa del Rey“ turnyro nugalėtojais tapo Madrido „Atletico“ vyrai, finale 2:1 palaužę ne ką kitą, o „Real“ klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)