„Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas po rungtynių džiaugėsi komandos nusiteikimu ir kovingumu: „Kartais gyvenime būna taip, kad kažkas įvyksta, kai mažiausiai to tikiesi. Turime diskvalifikuotų, traumuotų žaidėjų, todėl mūsų sudėtis nebuvo optimali. Dar kartą pamatėme, kad futbolas nenuspėjamas. Vyrai buvo gerai psichologiškai nusiteikę ir puikiai kovėsi. Turėjome persvarą 2:0 ir teko nusivilti, kai „Sūduva“ išlygino rezultatą. Viską nusprendė įvartis–gražuolis, įmuštas jau per pridėtą rungtynių laiką. Vyrams galiu tik padėkoti už tokią kovą, tokį norą žaisti“.

Treneris negailėjo komplimentų tris įvarčius pelniusiam A. Veličkai: „Reikia išskirti A. Veličką. Daug žmonių skeptiškai žiūri į jo žaidimą, bet šiandien buvo jo benefisas, antroji jaunystė. Džiaugiuosi, kad prisidėjome prie jo, kaip žaidėjo, atgaivinimo. Kiekvieną dieną jis stebina mane ne tik varžybose, bet ir treniruotėse“.

V. Urbono nuomone, nutraukti nelaimėtų rungtynių Marijampolėje seriją padėjo ir sėkmės šypsnis: „Čia nebuvome laimėję 6-erius metus. „Sūduva“ nėra tokia komanda, kuri lengvai pasiduoda. Mes pasirinkome daugiau gynybinę strategiją. Varžovai turėjo po 2-3 progas abiejuose kėliniuose. Tuose momentuose mums šypsojosi sėkmė“.

Mačo didvyris Andrius Velička spaudos konferencijoje buvo linksmas ir gyrė komandos draugų pasirodymą: „Jaučiuose pavargęs. Visada sunku žaisti, kai komanda netenka tiek daug žaidėjų. Bet sakoma, kad nepakeičiamų nėra ir mes sužaidėme puikias rungtynes. Jaunasis E. Baranauskas, kuriam 18 metų, sužaidė gerą mačą, nors žaidėme su „Sūduva“. Ši pergalė labai padėjo emociškai ir psichologiškai – ne kasdien pavyksta išplėšti pergalę per pridėtą laiką. Paskutinį kartą tris įvarčius per rungtynes įmušiau, ko gero, tik žaisdamas Škotijoje, gal 2007 metais...“

„Sūduvos“ komandos vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys po rungtynių neslėpė nusivylimo rungtynių eiga, gyrė varžovų charakterį ir žavėjosi individualiais Panevėžio klubo žaidėjų sugebėjimais: „Esu tiesiog nusivylęs. Nukraujavęs ar ne, bet „Ekranas“ yra „Ekranas“ - jie turi charakterį. Turi tokių žaidėjų, kurie vieni gali viską išspręsti, o mes tokių neturime. Rungtynės vyko pagal mūsų scenarijų, mes sukūrėme gerų progų, bet įvartį pelnė A. Velička. V. Borovskis galėjo įmušti, bet vartuose stovi E. Zubas.

Šiame sezone mūsų niekas „netraukia“ – ar tai vienas, ar kitas, ar trečias vartininkas. Kai išlyginome rezultatą, puikų įvartį iš 30 metrų įmušė A. Velička. Viską, ką pasiekėme, labai lengvai praradome. Reikia sugebėti įmušti iš kelių metrų. Mes neturime tokio puolėjo kaip A. Velička. Įmušėme du įvarčius, bet praleidome tris. Aišku, vyrai atidavė visas jėgas. Manau, kad mes pralaimėjome nepelnytai, bet toks yra futbolas. Po tokių rungtynių reikia psichologiškai atsigauti ir ruoštis kitam mačui. Sveikinu „Ekraną“ su pergale“.

„Sūduvos“ saugas Karolis Chvedukas po rungtynių kalbėjo: „Turėjome šansą, kuriuo nepasinaudojome. Pradėjome rungtynes tikrai neblogai. Neišnaudojome progų, patys sau „parsivežėme“ įvarčius ir pralaimėjome rungtynes. Trūko disciplinos ir koncentracijos, kad paskutines minutes užbaigtume sėkmingiau. Nepasakyčiau, kad varžovas labai nukraujavęs,„Ekranas“ turi 18-19 žaidėjų, mes šiek tiek mažiau“.