„Niekada nemačiau, kad „Real“ klubas gintųsi taip gerai. Tačiau „Bayern“ jam šią užduotį palengvino - komandai trūko dinamiškumo ir veržlumo“, - tikino 68-erių vokietis. - Galbūt „Bayern“ ekipa nesitikėjo, kad varžovai taip žais. Tai buvo vienas iš geriausių „karališkojo“ klubo mačų, kuriuos man teko matyti.

Jie keitė rungtynių ritmą taip, kaip norėjo. Jie puldavo staiga ir iškart atsitraukdavo. Jeigu prieš pertrauką būtų buvę 3:0, rungtynes būtų reikėję sustabdyti.

Madrido futbolininkai žaidė aukštesnio lygio futbolą, buvo geresni ir greitesni. Tai buvo pelnyta pergalė, tačiau vis dar yra atsakomos rungtynės. Galima likviduoti šį deficitą, tačiau tai bus sudėtinga ir pavojinga“, - kalbėjo F. Beckenbaueris.

A. Robbenas: tikėjausi daugiau iš „Real“ futbolininkų

„Bayern“ žaidėjas Arjenas Robbenas kritikavo „Real“ komandą tvirtindamas, kad jie didžiąją rungtynių dalį praleido gynyboje.

„Turiu pagirti savo atstovaujamą komandą“, - po mačo tikino olandas. - „Santiago Bernabeu“ stadione žaidėme prieš pasaulinio lygio klubą, tačiau mes dominavome ir buvome geresni. Iš „Real“ tikėjausi daugiau. Maniau, kad madridiečiai bandys šturmuoti mūsų vartus, bet vietoje to, jie gynyboje laukė puikios progos kontratakai.

Mes nesukūrėme daug galimybių pasižymėti, tačiau bent vieną įvartį turėjome pelnyti. Tai - blogas rezultatas, tačiau mūsų žaidimas buvo puikus“, - savo atstovaujamai ekipai negailėjo pagyrų A. Robbenas.

„Real“ ekipos strategas C. Ancelotti: esu patenkintas visa savo komanda

Carlo Ancelotti po pergalingai pradėto pusfinalio liko patenkintas ne tik rezultatu, bet ir visos komandos darbu. Pasak stratego, pirmos rungtynių minutės „Real“ futbolininkams buvo ypač sunkios, tačiau komandinis darbas padėjo pasiekti minimalią pergalę.

„Rungtynės buvo sunkios, bet esu patenkintas viskuo. Nepaisant „Bayern“ klubo spaudimo, žaidėme gerai ir esu patenkintas visa savo komanda“, - teigė italas. - Mačo pradžioje buvome nedrąsūs ir dažnai prarasdavome kamuolį, tačiau per kitas 45 minutes svečių žaidimas nebebuvo toks efektyvus.

Atsakomos rungtynės bus labai sudėtingos ir sunkios. Miunchene turime žaisti su tokiu pačiu pasitikėjimu ir noru. Niekas nežino, kas atsitiks Vokietijoje, tačiau esame kupini noro žengti į finalą“.

J. Guardiola: žaidėme prieš geriausiai kontratakuojančią komandą

„Bayern“ klubo strategas Josepas Guardiola, nepaisant patirto pralaimėjimo, neliko nusivylęs savo komandos žaidimu pusfinalyje.

„Didžiuojuosi savo komanda. Jie atidavė visas savo jėgas kovodami prieš vieną geriausių klubų pasaulyje“, - pasakojo buvęs didžiausios madridiečių priešės „Barcelona“ ekipos treneris. - Mes kontroliavome rungtynes, tačiau „Real“ klubas ir vėl parodė savo stipriąją pusę - kontratakas. Gaila, kad pralaimėjome, tačiau laukia atsakomas susitikimas, kuriame sieksime atsitiesti“.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)