Ketvirtadienio vakarą didelį susidomėjimą kelia A lygoje rungtyniaujančių Kroatijos ir Ispanijos komandų mūšis. Pirmojoje šių ekipų dvikovoje ispanai namie galingus varžovus tiesiog nušlavė 6:0.

4-oje grupėje Ispanijos futbolininkai turi 6 taškus, Anglijos – 4, Kroatijos – 1. Tiesa, kroatai žaidė du mačus, o anglai ir ispanai – po tris. Į kitą etapą iškops dvi rinktinės. Jau aišku, kad Ispanijos komanda žengs toliau.

Sekmadienį Anglijos rinktinė savo aikštėje priims kroatus. Jų pirmoji akistata baigėsi 0:0. Jei anglai švęs pergalę, jie pateks į kitą etapą.

Penktadienį Nyderlandų futbolininkai savo žiūrovų akivaizdoje kovos su Prancūzija. Pirmosiose rungtynėse 2:1 stipresni buvo prancūzai. 1-oje grupėje jie sukaupė 7 taškus, Nyderlandai – 3, Vokietija – 1. Nyderlandai žaidė tik dvi dvikovas, o kitos ekipos – po tris. Kelialapį į antrąjį etapą jau turi prancūzai.

Šeštadienį italai namie išmėgins jėgas su portugalais. Pastarieji savo aikštėje nugalėjo Italijos rinktinę 1:0. 3-ioje grupėje Portugalijos komanda per dvejas rungtynes surinko 6 taškus. Italai ir lenkai žaidė po tris mačus ir turi atitinkamai 4 ir 1 tašką.

Latvijos futbolininkai, kurie rungtyniauja D lygoje, ketvirtadienį išvykoje galynėsis su Kazachstanu.

Latvijoje šios komandos išsiskyrė taikiai 1:1. 1-oje grupėje dominuoja gruzinai, kurie laimėjo visas ketverias rungtynes (12 taškų). Kazachstano sąskaitoje – taškai, o Latvijos ir Andoros – po 12.

Į aukštesnę C lyga prasibraus tik grupės nugalėtojai. Jau aišku, kad jais taps Gruzijos futbolininkai.
Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“ ir „TVPlay Sports+“ kanalai iš viso lapkričio 15-18 dienomis parodys septynerias rungtynes.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

lapkričio 15 d.

16.50 val. Kazachstanas – Latvija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),
21.35 val. Kroatija – Ispanija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“);

lapkričio 16 d.

21.35 val. Nyderlandai – Prancūzija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“);

lapkričio 17 d.

21.35 val. Italija – Portugalija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“);

lapkričio 18 d.

15.50 val. Anglija – Kroatija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),
18.50 val. Šiaurės Airija – Austrija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),
21.35 val. Šveicarija – Belgija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)