Ten žalgiriečiai susitiks su „Mura“ ekipa, kuri po atkaklios kovos nusileido buvusio „Žalgirio“ trenerio Valdo Dambrausko treniruojamai Razgrado „Ludogorets“ ekipai.

Pirmosios komandų rungtynės Slovėnijoje baigėsi lygiosiomis 0:0, o antrąsias Bulgarijos čempionai namuose tik po atkaklios kovos laimėjo rezultatu 3:1. Antrąjį įvartį „Ludogorets“ pelnė likus žaisti aštuonias minutes, o trečią pridėjo per pridėtinį laiką.

Pirmoji „Žalgirio“ ir „Mura“ dvikova vyks rugpjūčio 5 dieną (ketvirtadienį) nuo 21 val. (Lietuvos laiku) Murska Sobotoje.

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos rugpjūčio 12-ąją Vilniuje, LFF stadione nuo 20 val.

Poros nugalėtojas pateks į Europos lygos ketvirtą etapą, vadinamą atkrintamuoju (Play-off). Tai paskutinis žingsnis iki turnyro grupių etapo. Tačiau net ir nesėkmės atveju komanda toliau žaistų trečio pagal pajėgumą turnyro – Europos Konferencijų lygos – grupių etape.

„Žalgirio“ ir „Mura“ akistatoje pralaimėjusi ekipa taip pat dar gaus antrąjį šansą – keliaus į Europos Konferencijų lygos atkrintamąjį (Play-off) etapą.

Abiejų turnyrų atkrintamojo etapo kovos vyks rugpjūčio 19-26 dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)