Lenkijoje, kuri kartu su Ukraina rengia Senojo žemyno pirmenybes, mačai bus žaidžiami Varšuvoje, Vroclave, Poznanėje ir Gdanske.

„Prieš maždaug trejus metus mes patikėjome teisę rengti Europos čempionatą Lenkijai ir Ukrainai. Tai buvo ne užgaida, o strateginis planas surengti svarbiausias mūsų varžybas Rytų Europoje.

Žinojome, kad tai bus sudėtingas sumanymas, prireiks investicijų infrastruktūrai, stadionams, transportui ir viešbučiams. Lenkija ir Ukraina viską atliko puikiai, nepaisant stipriai šias šalis paveikusios visuotinės ekonominės krizės“, - kalbėjo UEFA prezidentas Michelis Platini.

„Šiandien, milžiniškų pastangų ir pasiaukojimo dėka, galime uždegti žalią šviesą turnyrui, vyksiančiam keturiuose Lenkijos ir keturiuose Ukrainos miestuose, bei su finalu Kijeve“, - sakė UEFA vadovas.

Pasak M. Platini, UEFA pranešimas apie organizatorių planus Europos čempionatui buvo „labai raminantis“.

Šiek tiek anksčiau UEFA buvo kilusios abejonės dėl Lenkijos ir Ukrainos sugebėjimo surengti tokio masto turnyrą, o gegužės mėnesį tik Kijevas iš keturių Ukrainos miestų buvo patvirtintas kaip tinkama vieta rengti Europos pirmenybes.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją