Lietuvos, Latvijos ir Estijos komandos savo grupėse užima paskutinę vietą. Lietuviai B grupėje yra surinkę vieną tašką. Jie spalio 11 dieną svečiuose žais su Ukraina, o 14-ąją namie su serbais.

Latviai G grupėje taškų neturi. Jie pralaimėjo visas šešerias rungtynes. Per jas mūsų kaimynai pelnė tik vieną įvartį, o į savo vartus praleido 21. Latvijos rinktinė spalio 10 dieną namie priims lenkus, o 14-ąją išvykoje varžysis su Izraeliu.

Pirmąjį tarpusavio mačą Lenkijos ekipai Latvijos futbolininkai pralaimėjo 0:2, o Izraelio – 0:3. Šioje grupėje po šešių turų pirmauja Lenkijos futbolininkai – 13 taškų. Toliau rikiuojasi slovėnai (11), austrai (10), Šiaurės makedonai (8), izraeliečiai (8).

Spalio 11 dieną intriguojanti turėtų būti A grupės lyderių čekų ir anglų akistata. Anglijos rinktinė triumfavo visose ketveriose rungtynėse, o Čekijos ekipa per penkerias rungtynes surinko 9 taškus ir užima antrąją vietą. Šių komandų mūšis Anglijoje baigėsi net 5:0 šeimininkų naudai.

Didelį susidomėjimą kelia spalio 14-ąją vyksiantis Prancūzijos ir Turkijos rinktinių mačas. Šios komandos H grupėje po 6 turų turi po 15 taškų. Pirmojoje tarpusavio dvikovoje kiek netikėtai 2:0 nugalėjo turkai.

Spalio 15 dieną švedai bandys revanšuotis ispanams. Pastarieji namie palaužė varžovus 3:0. F grupėje Ispanijos komanda per šešerias rungtynes dar neprarado nė vieno taško. Antri besirikiuojantys švedai sukaupė 11.

Spalio 12-ąją Danijos futbolininkai savo aikštėje grumsis su šveicarais. D grupės turnyro lentelės viršuje – Airija. Airiai per penkis mačus surinko 11 taškų. Danai turi 9, o šveicarai – 8, tačiau jie žaidė tik ketverias rungtynes. Pirmoji šveicarų ir danų akistata baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 3:3.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, taip pat „TVPlay Sports“ ir „TVPlay Sports+“ kanalai šią ir kitą savaitę iš viso parodys net 12 rungtynių.

Transliacijų tvarkaraštis:

Spalio 10 d.

21.35 val. Latvija – Lenkija (tvplaypremium.lt),
21.35 val. Nyderlandai – Šiaurės Airija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“);

Spalio 11 d.

21.35 val. val. Čekija – Anglija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“);

Spalio 12 d.

15.50 val. val. Gruzija – Airija (tvplaypremium.lt),
18.50 val. Danija – Šveicarija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),
21.35 val. Norvegija – Ispanija (tvplaypremium.lt,„TVPlay Sports“);

Spalio 13 d.

15.50 val. Kazachstanas – Belgija (tvplaypremium.lt,„TVPlay Sports“),
18.50 val. Kipras – Rusija (tvplaypremium.lt,„TVPlay Sports“),
21.35 val. Velsas – Kroatja (tvplaypremium.lt,„TVPlay Sports“);

Spalio 14 d.

21.35 val. Prancūzija – Turkija (tvplaypremium.lt,„TVPlay Sports“);

Spalio 15 d.

21.35 val. Švedija – Ispanija (tvplaypremium.lt,„TVPlay Sports“),
21.35 val. Izraelis – Latvija (tvplaypremium.lt,„TVPlay Sports+“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)