Sausį Ch. Eriksenas papildė „Brentford“ komandos gretas po to, kai buvo paleistas iš Milano „Inter“ gretų.

Futbolininkas „Brentford“ gretose debiutavo vasario 26 dieną. Aikštėje jis pasirodė 52-ą minutę ir sulaukė tiek savo komandos, tiek „Newcastle United“ sirgalių plojimų.

„Jei negalvosime apie patirtą pralaimėjimą, esu laimingas žmogus. Išgyventi tai, ką aš išgyvenau, ir sugrįžti yra nuostabus jausmas“, – po debiuto kalbėjo Ch. Eriksenas.

Gruodį „Inter“ ir Ch. Eriksenas susitarė dėl kontrakto nutraukimo, nes pagal „Serie A“ nuostatus, negalima rungtyniauti su implantuotu širdies defibriliatoriumi Italijos aukščiausioje lygoje.

Tačiau tokių taisyklių nėra „Premier“ lygoje.

Po debiuto „Brentford“ gretose futbolininkas sužaidė visas rungtynes pergalinguose mačuose su „Norwich City“ ir „Burnley“ bei prisidėjo prie to, jog komanda atsispirtų nuo iškritimo zonos pozicijų.

Danija užsitikrino vietą 2022 metų pasaulio čempionate: su 27 taškais laimėjo pirmą vietą grupėje bei 4-iais aplenkė Škotiją.

Pavojus Ch. Erikseno gyvybei buvo kilęs praėjusį birželį per pirmąsias Danijos rungtynes Europos čempionate su suomiais. Žaidėjas sukniubo ant vejos ir keliolika minučių buvo gaivinamas aikštėje, stebint nuščiuvusioms Kopenhagos „Parken“ stadiono tribūnoms ir milijonams televizijos žiūrovų.

Vėliau Ch. Eriksenui buvo implantuotas širdies kardioverteris defibriliatorius.

Prieš etapą Milano „Inter“ klube standartinių padėčių specialistas atstovavo Londono „Tottenham Hotspur“ (Anglija) ir Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai) klubams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją