Lietuvos čempionės kovingose, rezultatyviose Baltijos lygos klubų rungtynėse sužaidė lygiosiomis 2:2 (1:1) su Estijos čempionėms Talino „Flora“ futbolininkėmis, kurios taip pat kaip ir „Gintra-Universitetas“ ruošiasi UEFA moterų Čempionių lygos atrankos turnyrui.

Įvarčiai:

„Gintra-Universitetas“: R.Mucherera (30′ min.) ir R.Jonušaitė (60′ min.) po 1.

„Flora“: K.Rosen (33′ min.) ir G.Saar (70′ min.) po 1.

Sudėtis: M.Šeškutė, V.Neverdauskaitė, A.Kass (45′ min. T.Corneil), A.Ročane, A.Keene, D.Gailevičiūtė (45′ min. A.Mikutaitė), A.Carchio (54′ min. R.Jonušaitė), M.Davidson (75′ min. G.Toropovaitė), J.Čubrilo, R.Mucherera (81′ min. P.Sarkanaitė), J.Ayers.

Primename, kad vakar šiaulietės rezultatu 2:1 pranoko kitą Talino klubą – „Kalev“.

Rimanto Viktoravičiaus auklėtines į priekį šiame susitikime sužaidus 30 minučių išvedė Ru Mucherera, kuriai tai buvo pirmasis įvartis vilkint „Gintros-Universiteto“ marškinėlius.

Vis dėlto mūsiškių pranašumas ištirpo jau po trijų minučių, kai tiksliu tolimu smūgiu Medą Šeškutę nuginklavo Kelly Rosen – 1:1.

Šiaulietės po ilgosios pertraukos ir vėl atsidūrė pirmaujančių vaidmenyje. 60-ąją minutę po keitimo aikštėje pasirodžiusi Rimantė Jonušaitė gražiu smūgiu galva nukreipė kamuolį į Talino ekipos vartų tinklą bei antrą kartą išvedė viešnias iš Lietuvos į priekį – 2:1.

Deja, ir šis įvartis lemiamo lūžio rungtynėse neturėjo. Prabėgus dešimt minučių aikštės šeimininkės surengė rezultatyvų išpuolį, kurio smaigalyje atsidūrusi varžovių puolėja Getter Saar dar kartą atstatė „status-quo“ – 2:2.

Per likusį laiką įvykių eigos aikštėje „Gintros-Universiteto“ žaidėjoms iš esmės pakeisti nebepavyko, o komandos išsiskyrė esant taikiam rezultatui – 2:2.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją