Įspūdingai šios rungtynės susiklostė lietuviams, kurie pelnė net tris iš keturių komandos įvarčių. Vitalis Stankevičius 58-ą minutę pelnė išlyginamąjį įvartį, o po 9 minučių persvėrė rezultatą savo ekipos naudai.

Lietuvis žaidė iki 85 minutės ir buvo nubaustas geltona kortele.

Taip pat įvartį pelnė ir Vygantas Zubavičius, po kurio smūgio 71-ą minutę rezultatas tapo 3:1. Pastarasis, kaip ir Tadas Papečkys bei Nerijus Vasiliauskas, kuris užsidirbo geltoną kortelę, rungtyniavo visas 90 minučių. Marius Stanaitis rungtynėms registruotas nebuvo.

Pralaimėjimą patyrė Narvos „Trans“ komanda, kuri namuose apmaudžiai rungtynių pabaigoje 0:1 (0:0) nusileido Kohtla-Jarvės „Lottus“ futbolininkams. Svečiai įvertį pelnė 89-ą minutę.

Pralaimėjusių gretose Marius Bezykornovas ir Tomas Rimas žaidė visas rungtynes, o Dainius Saulėnas aikštelėje pasirodė 80-ą minutę. Modestas Stonys rungtynėms registruotas nebuvo.

Silamajės „Kalev“ čempionate su dar dviem komandom turi surinkusi po 9 taškus ir dalinasi 2-4 vietas. Narvos „Trans“ klubas savo sąskaitoje turi 6 taškus ir užima 6-ą poziciją.