Neįgyvendintos viltys, prastas žaidimas, fiasko FIFA 2022 turnyre – su tokiais lydinčiais žodžiais ispanų žiniasklaidoje linksniuojama Ispanijos nacionalinė ekipa.

Katare vykstančio pasaulio čempionato aštuntfinalyje ispanai po baudinių serijos 0:3 (0:0) nusileido Marokui. Tau jau antras iš eilės pasaulio čempionatas, kuriame Ispanijos rinktinė neperžengia aštuntfinalio ir baudinių serijos barjero.

Nors daug kritikos sulaukęs L. Enrique tvirtino, kad pasibaigus jo sutarčiai su federacija vyks derybos dėl ateities, tačiau pati ispanų futbolo federacija su šiuo treneriu ateities jau nebemato.

L. Enrique Ispanijos rinktinę treniravo nuo 2018 metų.

Ispanų žiniasklaida rašo, kad šalies futbolo federacijos prezidentas Luisas Rubialesas skyrė 48 valandas naujam rinktinės strategui surasti. Šis turėjo būti įvardytas iki savaitgalio. Tačiau tiek laukti nereikėjo, naujasis „La Roja“ vyriausiasis treneris buvo paskelbtas ketvirtadienį.

Ispanijos rinktinę treniruos šios šalies vaikinų iki 21 metų futbolo rinktinės treneris 61-erių metų Luisas de la Fuente.

FIFA 2022 atkrintamosios varžybos. Aiškios ketvirtfinalių poros
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją