„Atsisveikinu su futbolu, bet ne su jumis“, – AC „Milan“ sirgaliams tarė švedas, kurie sekmadienį įspūdingu plakatu paskutinėse rungtynėse prieš „Hellas Verona“ ekipą atsisveikino su savo numylėtiniu.

Z. Ibrahimovičius jau anksčiau buvo paskelbęs, kad po sezono paliks Italijos klubą, su kuriuo kontraktas galiojo iki sezono pabaigos.


Zlatanas Ibrahimovičius

Zlatanas Ibrahimovičius

Per savo karjerą jis pelnė 511 įvarčių ir laimėjo lygos titulus keturiose šalyse. Z. Ibrahimovičius į „Milan“ ekipą sugrįžo 2020 metais.

Prieš tai 2011-aisiais su klubu laimėjo Scudetto, o praėjusiame sezone padėjo jam vėl iškovoti titulą.

Tačiau šį sezoną švedas dėl daugybės traumų žaidė tik keturiuose mačuose ir įmušė 1 įvartį.

Puolėjas taip pat geriausias visų laikų Švedijos rinktinės puolėjas, per 121 rungtynes vilkint nacionalinės komandos marškinėlius įmušęs 62 įvarčius.

Jis su rinktine atsisveikino po 2016-ųjų Europos čempionato, bet sugrįžo 2021-ųjų planetos pirmenybių atrankoje, kuri nesėkmingai susiklostė Švedijos rinktinei.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją