Svečiai geriau pradėjo rungtynes ir 29 minutę išsiveržė į priekį. Ousmane'as Dembele atliko tikslų perdavimą į baudos aikštelę, o Pierre'as-Emerickas Aubameyangas galva pasiuntė kamuolį į Thibaut Courtois ginamus vartus.

38 minutę O.Dembele atliko dar vieną rezultatyvų perdavimą, o jį įvarčiu pavertė varžovų baudos aikštelėje oro dvikovą laimėjęs „Barcelona“ gynėjas Ronaldas Araujo.

Po pertraukos „Real“ gerbėjų laukė dar didesni nemalonumai. 47 minutę Ferranas Torresas pelnė trečią, o 51 min. P-E. Aubameyangas – ir ketvirtą įvarčius.

Per likusį laiką abiejų komandų žaidėjai turėjo ne vieną progą, bet daugiau pasižymėti niekam nepavyko.

Paskutinį kartą „Barcelona“ „El Clasico“ rungtynėse „Karališkąjį“ klubą buvo įveikusi 2019 m. kovo 2 d. Vėliau net penkis kartus šiose principinėse rungtynėse pergalėmis džiaugėsi „Real“ futbolininkai.

Iškovojusi įtikinamą pergalę „Barcelona“ Ispanijos čempionate nepralaimėtų rungtynių seriją pratęsė iki 13-os.

Tuo pat metu katalonai turnyrinėje lentelėje pakilo į trečią poziciją. Nuo antroje vietoje esančios „Sevilla“ Katalonijos superklubas atsilieka 3 taškais, o pirmoje vietoje tvirtai žengiantis „Real“ savo principinius varžovus lenkia 12 taškų.

Tiesa, „Barcelona“ yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau už pagrindinius savo oponentus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją