Pagrindinė „Ekrano“ sudėtis pralaimėjo šeimininkams 0:1, tuo metu FKE jaunimas varžovus įveikė be didesnio vargo - 4:0. Trenerio teigimu, jaunimas įvarčių būtų pelnęs ir daugiau, tačiau galutinėse atakų stadijose kai kada pritrūko tikslumo.

- Treneri, kaip galite įvertinti „Ekrano“ susitikimą su „Sūduva“. Regis, gynyboje komandinis darbas veikia neblogai, bet nepavyksta kokybiškai pereiti į puolimą?

- Kol kas dar vyksta tos žaidimo stiliaus paieškos, todėl išvadas daryti sunku. Visą pirmą kėlinį žaidėme aikštės centru, eksperimentavome. Kas dėl atakų užbaigimo, tai noriu pasakyti – tikiu, kad su laiku tie įvarčiai atsiras. Pirmiausia mes statome gynybą, tuomet siekiame kontroliuoti kamuolį, o galiausiai – mušame. Tokie esminiai etapai.

- Vasario pradžioje „Ekranas“ grįžo iš treniruočių stovyklos Turkijoje ir jau šį antradienį vėl išvyks į šią šalį. Kaip komanda praleido laikotarpį tarp dviejų stovyklų?

- Na, tą laikotarpį įvardinčiau atsistatymo savaite. Kadangi 9 žaidėjai buvo rinktinėse, tai šiek tiek išmušė iš vėžių treniruočių procesą likusiems futbolininkams. Jie gavo daugiau poilsio. Problemų būna, kai neturime 2-3 žaidėjų, o čia užsiėmę buvo net 10. Dabar reikės stebėti iš rinktinių grįžusių žaidėjų formą ir toliau treniruotis.

- Kokį įspūdį paliko draugiškas jaunimo komandų susitikimas? 

- Man patiko kad mūsų vaikinai žaidžia mąstydami, su mintimi. Nors laimėjome 4:0, įvarčių galėjome įmušti daugiau. Kai kuriais momentais pritrūko realizacijos, bet šiaip situacijų išnaudojimu esu patenkintas. Gaila, kad varžovai neparodė visko, ką sugeba.

- Kokie dabar artimiausiu FKE jaunimo komandos planai? 

- Vaikinai ir toliau treniruosis. Ateinantį šeštadienį laukia susitikimas Panevėžyje su Vilniaus Žalgirio jaunimo komanda. „Žalgiris-3“ šiemet žais pirmojoje lygoje, tai pajėgus varžovas. Vasario 23 dieną FKE jaunimas Panevėžyje susitiks su Daugpilio komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)