Tiesa, šį kartą viskas vyko kiek kitokiu scenarijumi, mat mėlynai raudoni sutiko sudalyvauti piršlybose ir padėjo pasipiršti vienam iš aistruolių. Priėję prie tribūnos ekraniečiai iškėlė plakatą su užrašu „Asta, ar tekėsi už manęs?“, o greta jų ant kelio, rankose laikydamas dėžutę su žiedu, priklaupė ir būsimas jaunikis Audrius.

„Ekrano“ fanas Audrius, sugalvojęs tokio pasipiršimo idėją, nustebino savo mylimąją ir netrukus išgirdo lemtingą „Taip“. Ketverių metų draugystės sukaktį pora šventė maždaug prieš savaitę, tačiau kad sužadėtuvių žiedą Asta gaus būtent per paskutines „Ekrano“ namų rungtynes, mergina nesitikėjo.

Šią gražią porą suvedė būtent futbolas ir meilė savo miesto komandai. Audrius tribūnoje „Ekraną“ palaiko nuo 2007-ųjų metų, o Asta prie „Pirmosios Armados“ prisijungė 2009-aisias.

FK „Ekranas“ sveikina būsimuosius jaunavedžius ir linki kuo didžiausios sėkmės asmeniniame gyvenime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)