„Ekrano“ naujokas išsiskiria išprovokuotų pražangų gausa, o savotiškas rekordas buvo pasiektas rugpjūčio 24-ą dieną Šiauliuose, kuomet varžovai prieš ekranietį prasižengė net 9 kartus. Po skausmingo kontakto futbolininkas nebaigė UEFA Čempionų lygos atrankos rungtynių Islandijoje ir dėl patirtos pėdos traumos negalėjo rungtyniauti beveik mėnesį.

fkekranas.lt pasidomėjo D. Djeničius traumos rimtumu, kitų žaidėjų sveikatos būkle ir pakalbino ekipos gydytoją Ramūną Širvinską.

- Kas nutiko Dejanui rungtynėse su „Banga“?

- Jis patyrė kojos traumą. Jeigu kalbant plačiau, tai jis gavo smūgį į kelį. Koja ištino. Nors įplyšo meniskas, tačiau trauma nėra labai rimta.

- Visgi skausmas nebuvo didelis, jei Dejanas žaidė iki pat rungtynių pabaigos?

- Skausmo per likusį rungtynių laiką jis nejautė ir mačą baigė be didesnių problemų. Viskas prasidėjo naktį. Tada prasidėjo tinimas ir skausmas.

- Kiek laiko jis negalės rungtyniauti?

- Chirurgai sakė, kad operacijos nereikės, o atsigauti jam neprireiks ir mėnesio. Sunku pasakyti, kiek tiksliai laiko užtruks gydymas, tačiau aš manau, kad gali pakakti ir dviejų ar trijų savaičių.

- Galima tikėtis jį pamatyti rungtynėse su VMFD „Žalgiriu“?

- Nenoriu prognozuoti ir žadėti, tačiau, mano manymu, spalio 19-ą jis žaisti jis gali būti pasiruošęs.

- Kokia kitų žaidėjų sveikata? Yra daugiau traumų?

- Kelį skauda ne tik Dejanui, bet ir vartininkui Kornelijui Timofejevui, kuris incidentą patyrė susitikime su „Šiauliais“. Taip pat kelis sumuštas ir Ryčiui Pilotui. Jis nukentėjo praėjusiose rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“ ir 55-ą minutę buvo pakeistas.

- Visus taip pat domina ir Aurimo Kučio trauma bei Uchenna Umeho ligos niuansai. Kaip jie sveiksta?

- Aurimas jau treniruojasi su komanda. Atrodo, kad viskas sparčiai gerėja. Uchenna irgi sveiksta, tačiau kuriose rungtynėse jį pamatysime – dar nežinau. Jis dabar treniruojasi individualiai, su juo dirba treneris Rolandas Čepkauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)